Bílí Tygři Liberec

Tomáš Filippi krátce o utkání s Plzní

Date of publication Author Ondřej Gajdáček

Liberec - První čtvrtina základní části je pro Tygry minulostí. Ve 13. kole šelmy nestačily na Plzeň, které podlehly 3:4 po samostatných nájezdech. Pozitivní stopu v zápase však zanechal Tomáš Filippi, který si připsal tři asistence a vyhranou bitku k tomu.

Těsně před polovinou základní hrací doby se na ledu strhla mela. Plzeňský Aleksi Laakso tvrdě atakoval Martina Faška-Rudáše, který po nepříjemném kontaktu zůstal ležet na ledové ploše.

Po finském zadákovi ihned vystartoval Martinův parťák z útoku Tomáš Filippi, jenž chtěl soupeři oplatit jeho hit férovým pěstním soubojem.

Tomáš Filippi o bitce
Já jsem zahlédl, že byl Martin Faško-Rudáš tvrdě atakován, a tak jsem ho šel mstít. Myslím si, že by tohle udělal každý, žádnou senzaci bych v tom nehledal. Naposledy jsem si takhle vyměňoval s někým názor tak v šesté třídě.

Liberečtí sice měli skvělý vstup do zápasu a po první třetině vedli 2:0, ale v té druhé se dokázal soupeř na Tygry dotáhnout. Duel nakonec dospěl až do samostatných nájezdů, odkud si bod navíc vezou domů hosté ze západu Čech. „Už je to ohraná muzika. Po skvělém úvodu nám vždycky uteče druhá třetina. V té první se dostaneme do vedení a potom hrajeme tak, jak hrajeme,“ komentoval situaci Martin Faško-Rudáš.

TOMÁŠ FILIPPI O rozhodující pasáži
Zápas rozhodla druhá třetina, ve které jsme měli herní výpadek. Soupeř v ní přidal na výkonu a začal hrát to, co jsme chtěli hrát my. Ve třetí části jsme se opět vrátili k naší hře, ale už se nám nepodařilo to utkání dotáhnout do vítězného konce.

Šelmy budou mít šanci tento zápas napravit hned v úterý, kdy pod Ještěd zamíří Karlovy Vary. Duel s energetiky začne 18:00 na ledě liberecké Home Credit Areny.


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější články

Petr Kváča: Takhle se doma nebojuje. Všichni musíme zabrat

Šelmy domácí prokletí nezlomily, Plzni podlehly v prodloužení

Tradiční benefit pro permanentkáře: Sleva 10 % ve fanshopu

Z našeho fanshopu

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Polštářek TYGR černý

420 Kč
Koupit

Čepice zimní TYGR

390 Kč
Koupit

Mikina TYGR dětská

830 Kč
Koupit